Login/Registration

User
Абонемент

Доступно для перегляду:

з 25.09.2020 до 03.10.2020

Прем'єра о 08:00 25.09.2020

Sommerkrieg / Воєнні канікули

Моріц Шульц / Germany, Ukraine / 2019, 79'

Двоє дітей, одна війна, один табір. Жасмін (Аня) і Яструб (Микита) живуть в Україні, де триває війна та дедалі більшої популярності набувають націоналістичні ідеї. Вони їдуть у табір «Азов». Там вони стають маленькими солдатами та справжніми патріотами – це саме те, за чим вони приїхали, але залишаються вони з іншої причини.

Рік

2019

Хронометраж

79'

Продюсер

Нільс Ґустенхофен, Луї Вік

Сценарій

Тетяна Трофуша, Моріц Шульц

Оператор

Крістоф Бокіш

Біографія режисера

Виріс у Берліні. У 2005 році переїхав до Фрайбурґа, щоб вивчати історію й політичні науки в Університеті імені Альберта Людвіга. У 2011-му розпочав редакторське стажування на місцевому телебаченні, де розробив та втілив власні телеформати. Згодом працював у кількох продакшн-компаніях, а також обіймав посаду голови політичного відділу на телеканалі Baden TV Süd у Фрайбурзі. Наразі здобуває другу освіту у кіноакадемії Baden Württemberg, що в Людвіґсбурґу, у сфері режисури й тележурналістики.

Моріц Шульц

Вибрана фільмографія

  • 2019 Воєнні канікули
  • 2018 Бабуся однозначно п'яна
  • 2018 Усе включено
  • 2016 Придорожня радіація
  • 2012 Парадигма
  • 2008 Тротуари

комментарі

0 комментарів