Login/Registration

User
Абонемент

Доступно для перегляду:

з 02.10.2020 до 11.10.2020

Прем'єра о 20:00 02.10.2020

Szarlatan / Шарлатан

Аґнєжка Голланд / Czech Republic, Ireland, Poland, Slovakia / 2020, 118'

Категорія: Ігровий

Фільм спирається на реальні події з життя чеського цілителя Яна Міколашека, що все життя лікував хворих травами. Міколашек здобув славу та багатство, лікуючи відомих людей міжвоєнного періоду, за влади нацистів та комуністів, нетрадиційним методом “сечової діагностики”. Його пристрасть до лікування, між тим, породжувала і жорстокість, садизм та нездатність до любові, втамувати які могла лише єдина людина – його помічник Франтішек. І ось, показовий судовий процес загрожує викрити усі таємниці цілителя та знищити його, усі протиріччя Яна виходять на поверхню, адже на кону доля його коханого.

Рік

2020

Хронометраж

118'

Продюсер

Шарка Цимбалова, Кеван Ван Томпсон

Сценарій

Марек Епштейн

Оператор

Мартін Стрба

У ролях

Іван Троян, Йозеф Троян, Юрай Лой, Ярослава Покорна

Біографія режисера

Народилася у Варшаві, за свою кінокар'єру зрежисувала і/або написала понад тридцять фільмів. Аґнєшка вивчала режисуру у Празькій школі кіно й телебачення FAMU, свій професійний шлях почала як асистентка режисерів Кшиштофа Зануссі та Анджея Вайди, для їхніх фільмів вона також написала кілька сценаріїв. Її режисерський дебют "Провінційні актори" був відзначений Міжнародним журі кінокритиків на Каннському кінофестивалі у 1979 році.

Аґнєжка Голланд

Вибрана фільмографія

  • 2018 Ціна правди
  • 2016 Слід звіра
  • 2011 У темряві
  • 2006 Наслідуючи Бетховена
  • 1993 Таємний сад
  • 1990 Європа Європа

комментарі

0 комментарів