Login/Registration

User
Абонемент

Доступно для перегляду:

з 25.09.2020 до 03.10.2020

Прем'єра о 08:00 25.09.2020

Kubrick by Kubrick / Кубрик про Кубрика

Ґреґорі Монро / France / 2020, 73'

Значення Стенлі Кубрика для світового кінематографа неможливо переоцінити. Він був велетнем кіновиробництва, його роботи завжди були безмежним сховищем чистого мистецтва. Навіть попри те, що Кубрик є одним із найбільш обговорюваних режисерів сучасності, почути його самого було майже неможливо. Дотепер. Мішель Сімент, відомий кінокритик, визнаний експерт з творчості Кубрика, надав нам доступ до численних інтерв’ю з режисером за 30 років їхньої дружби. У поєднанні з надзвичайним матеріалом, який дозволила оприлюднити родина режисера, фільм створює зворушливий портрет одного з найвідоміших митців усіх часів, нарешті надаючи йому слово. 

Рік

2020

Хронометраж

73'

Продюсер

Мартен Лоран, Джеремі Зелнік

Оператор

Радослав Ладчук

Біографія режисера

Народився у Парижі, після випуску з Французької кіношколи ESRA 1997 року, кілька років був слухачем майстеркласу Джека Вальцера у Парижі та Нью-Йорку. З 1999 року Ґреґорі Монро написав, спродюсував, зрежисував та зіграв ролі у кількох короткометражних фільмах, більшість із яких була показана на міжнародних кінофестивалях. Починаючи із 2013-го, він створив кілька документальних фільмів, що демонструвались у різних країнах світу.

Ґреґорі Монро

Вибрана фільмографія

  • 2019 Тулуз-Лотрек
  • 2018 П'єр Рішар: непомітний
  • 2017 Джеймс Стюарт/Роберт Мітчум - два обличчя Америки
  • 2016 Джеррі Льюїс: за маскою клоуна
  • 2014 Джейн Каламіті: легенда Дикого Заходу
  • 2013 Луї де Фюнес назавжди

комментарі

0 комментарів